Liceul Tehnologic Dragomir Hurmuzescu - Medgidia
Secretariat: +40 341 420 101
Data articol: 12/12/2016

Elevii organizatori, împreună cu bobocii participanți, au purtat publicul într-o călătorie în trecut, mai precis, în Grecia Antică.  Perechile de boboci costumați în ținute specifice au adus în fața publicului cele mai cunoscute zeități ale Olimpului și au încântat spectatorii prin creație și originalitate. Spectacolul, o adevărată ”mașină a timpului”, a purtat publicul din Antichitate până în contemporaneitate, bobocii dovedind o mare abilitate de transformare și de asumare a rolurilor interpretate.

Nu au lipsit momentele artistice în care elevii și-au demonstrat talentul actoricesc și au dovedit că au adevărate veleități de dansatori sau interpreți. Probele de cultură generală s-au împletit armonios cu voia bună și umorul, atmosfera generală fiind una incendiară. Publicul a avut parte de surprize artistice plăcute, spectacolul fiind unul interactiv, organizându-se tombole cu premii destinate spectatorilor. La final, indiferent de rezultatul concursului, bobocii au primit premii inedite și diplome surpriză. Pentru a le mulțumi pentru o seară reușită și pentru a le aprecia efortul, conducerea Liceului Tehnologic ”Dragomir Hurmuzescu” Medgidia a dorit să îi premieze pe elevii organizatori și pe profesorii coordonatori.

Pe lângă aspectul competitiv al spectacolului, evenimentul a avut și o latură caritabilă: elevii voluntari ai Liceului Tehnologic ”Dragomir Hurmuzescu” Medgidia, au organizat o colectă de fonduri pentru a veni în sprijinul copiilor abandonați din Spitalul Municipiului Medgidia. Astfel, ei au pregătit prăjituri pe care le-au comercializat în acest sens, îndulcind pofticioșii și încurajându-i la fapte bune în spiritul Crăciunului. Această acțiune caritabilă numită ”Ajută-i să crească!” face parte dintr-un proiect mai amplu, ”Voluntariatul în comunitatea ta”, care se desfășoară în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, CJRAE Constanța, ONG ”Împreună pentru viitor Constanța”.